40.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 40.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 40.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 40.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Çağdaş Dünya Şiiri Antolojisi-Kolektif- Kırmızıkedi Yayınevi

KORKULU ÖYKÜ

Her şey değişecek her şey
Asıl olana doğru, büyük olana,
çocukların uykusunu bölenler
Bağışlanmayacak asla.

Unutulmayacak, unutulur mu hiç
Şu minik yüzlere işlemiş gam, tasa.
Düşman saldığı bu dehşeti
Ödeyecek bir gün mutlaka.

Gün gelecek yolu onun da
Tüyler ürpertici bir öyküden geçecek,
Alınacak yüzlerce yüzlerce defa
Yetimin, sakatın, dulun öcü.

Aklına getir bir o bombaları
O astığı astık dönem
O cinayetler, o yıkıntılar,
Hérode’un Bethléem’de yaptığı gibi.

Eli kulağında daha iyi bir çağın,
Değişecek her şey, besbelli.
Ama şu sakatlanmış küçükleri
Unutabilir mi insan unutabilir mi?

BORİS PASTERNAK
Çeviren: Cemal Süreya

YazarCevat Çapan , Eray Canberk , Erdal Alova
Sayfa848
Kağıt2.Hamur 
TürCiltsiz
Boyut13,50 / 19,50 cm
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Kargo şubesine göre 1-3 gün içerisinde teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.


30.000 TL üstü siparişleriniz Yurt İçi Kargo veya Kargo Kar  ile ücretsiz olarak gönderilir. Bu tutar altındaki siparişleriniz alıcı ödemeli olarak gönderilmektedir.

Kargo Kar  Adana, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Osmaniye, Çorum, Bursa, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Kocaeli, Samsun ve Şanlıurfa illerinin belirli bölgelerinde hizmet vermektedir.

Başkent Kitap Sevkiyat Ankara'da Sincan, Eryaman, Etimesgut ve Batıkent bölgeleri için aktif durumdadır. 1.000 TL üstü siparişlerde ücretsiz olarak teslimat gerçekleştirilir. 
 
Depo Teslim siparişlerinizi ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ 657.CADDE NO:9/A DIŞKAPI ALTINDAĞ / ANKARA adresimizden teslim alabilirsiniz. 


 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...