30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Tek Başıma Okumaktan Korkuyorum - Oliver de Solminihac - Tudem Yayınları

Ürün stokta bulunmamaktadır.

Tek başına okumaktan korkanların yeni başucu kitabı!

Hayalden Kaleler ve Neye Benzer Gelecek adlı eserleriyle çocukların kırılgan dünyasını olağanüstü bir incelikle yansıtan Fransız yazar Olivier de Solminihac, Tek Başıma Okumaktan Korkuyorum'da, kalın kitaplardan, uzun paragraflardan, zor kelimelerden (ve zürafalardan) çekinen ufaklıklara korkularının yersiz olduğunu gösteriyor.

Basmakalıp düşüncelerin ve önyargıların esiri olsa da kitapların büyülü gerçekliğine karşı koyamayan 8 yaşındaki bir çocuğun tek başına okuma serüvenini sayfalarına adım adım taşıyan bu naif kitap, keşiflerle dolu bir kendini tanıma ve gerçekleştirme hikâyesi anlatıyor.

Tek başına okuma eylemini büyüme kavramı ile eşleştirerek, minik kitap kurtlarını her koşulda (yatağın altında bir canavar saklanıyor olsa bile!) okumaya yüreklendiren yazar, kitapla baş başa kalmanın, okurun zihnini özgürleştireceğine ve bireyi olgunlaştıracağına vurgu yapıyor.

İkinci sınıfa geçen Küçük Stefan'ın derdi boyundan büyük. Zira, yeni eğitim yılında çok daha fazla kitap okuması gerekiyor. Aslında kitapları sevse de içinden bir ses onlara karşı azıcık mesafeli durması gerektiğini söylüyor daima. Kim bilir, her an içinden kocaman bir zürafa fırlayabilir veya daha önce hiç görmediği bir kelimeyle karşılaşabilir! İyisi mi Stefan hep annesiyle birlikteyken kitap okusun. Peki, ya okulda? Stefan eninde sonunda kendi başına okumak zorunda kalacak. Ama nasıl?..

Büyüdükçe düşüncelerimizin değişebileceğini, beğenilerimizin ve alışkanlıklarımızın farklılaşabileceğini hatırlatan Tek Başıma Okumaktan Korkuyorum, kitapların ruhumuzu ne denli zenginleştirebileceğini eğlenceli bir üslupla dile getiriyor.

Juliette Baily'nin metne büyük katkılar sunan, karikatürvari resimleri eşliğinde neşeli bir okuma deneyimi vadeden bu samimi kitap, okumayı yeni söken çocukların endişelerini bertaraf edebilecek nadir eserlerden...

Format :Kitap
Barkod :9786052853078
Yayın Tarihi :2020-01-16
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :72
Kapak :Karton
Kağıt :1.Hamur
Boyut :135 X 195
Emeği Geçenler :
Çevirmen   :Damla Kellecioğlu
Yazar   :Olivier de Solminihac

 

YazarOliver de Solminihac
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Kargo şubesine göre 1-3 gün içerisinde teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.


30.000 TL üstü siparişleriniz Yurt İçi Kargo veya Kargo Kar  ile ücretsiz olarak gönderilir. Bu tutar altındaki siparişleriniz alıcı ödemeli olarak gönderilmektedir.

Kargo Kar  Adana, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Osmaniye, Çorum, Bursa, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Kocaeli, Samsun ve Şanlıurfa illerinin belirli bölgelerinde hizmet vermektedir.

Başkent Kitap Sevkiyat Ankara'da Sincan, Eryaman, Etimesgut ve Batıkent bölgeleri için aktif durumdadır. 1.000 TL üstü siparişlerde ücretsiz olarak teslimat gerçekleştirilir. 
 
Depo Teslim siparişlerinizi ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ 657.CADDE NO:9/A DIŞKAPI ALTINDAĞ / ANKARA adresimizden teslim alabilirsiniz. 


 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...