30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Hınzır Kelebek - Hüseyin Yurttaş - İş Bankası Kültür Yayınları

Ürün stokta bulunmamaktadır.

Hınzır Kelebek

Hınzır Kelebek, Kurnaz Hindi, Seni Gidi Badi Badi… Hüseyin Yurttaş’ın hayvanlar dünyasından seçtiği bu sevimli karakterlerle birlikte bahçelerde koşturacak, kahkahalarla gülecek, tehlikeli maceralara sürükleneceksiniz. Rahat olun çocuklar, bu afacan hayvanlar kendilerini korumayı çok iyi biliyor, kimse onları kandıramıyor!

İçindekiler

  • Hınzır Kelebek
  • Kurnaz Hindi
  • Seni Gidi Badi Badi

Bu sabah hava ne kadar güzeldi. Pırıl pırıl bir güneş vardı. Gökyüzü masmaviydi. Renk renk çiçekler açmıştı. Her yan mis gibi kokuyordu.

Küçük kelebek bu güzel sabahta çok neşeliydi. Alçala yüksele uçuyor, çiçekten çiçeğe konuyordu.

Geze dolaşa ilerlerken önüne büyük bir kapı geldi. Bu kapının üzerinden uçup bahçeye girdi. Bahçe gerçekten çok güzeldi. Yemyeşildi. Her yan güller, hanımelleri, leylaklar ve öteki çiçeklerle doluydu. Yüzlerce arı, bahçedeki çiçeklerden nektar ve çiçek tozu topluyordu. Vızıltıları ortalığı sarmıştı.

Küçük kelebek, bahçedeki iğdenin bir dalına kondu. İğde çiçek açmıştı. O kadar güzel kokuyordu ki, bundan başı döner gibi oldu. Oradan kalktı. Başka çiçeklere de kondu. Nektar emerek karnını doyurdu.

Böyle keyifle dolaşırken bir kelebeğin karşısından geldiğini gördü. Ona:

-Günaydın, dedi, ne güzel bir gün değil mi?

Karşısındaki kelebek ona bir şey söyleyecek halde değildi. Çok korkmuştu. Bir şeyden kaçıyordu. Soluk soluğaydı. Yanıt vermek yerine onu uyardı:

-Kaç, çabuk kaç! Geliyor…

Küçük kelebek onun bu telaşlı halini gülümseyerek izliyordu…

Hayvan dostlarımızla ilgili hikâyelerin anlatıldığı bu kitapta iyilikseverlik ve empati kavramları öne çıkıyor.

Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Kargo şubesine göre 1-3 gün içerisinde teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.


30.000 TL üstü siparişleriniz Yurt İçi Kargo veya Kargo Kar  ile ücretsiz olarak gönderilir. Bu tutar altındaki siparişleriniz alıcı ödemeli olarak gönderilmektedir.

Kargo Kar  Adana, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Osmaniye, Çorum, Bursa, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Kocaeli, Samsun ve Şanlıurfa illerinin belirli bölgelerinde hizmet vermektedir.

Başkent Kitap Sevkiyat Ankara'da Sincan, Eryaman, Etimesgut ve Batıkent bölgeleri için aktif durumdadır. 1.000 TL üstü siparişlerde ücretsiz olarak teslimat gerçekleştirilir. 
 
Depo Teslim siparişlerinizi ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ 657.CADDE NO:9/A DIŞKAPI ALTINDAĞ / ANKARA adresimizden teslim alabilirsiniz. 


 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...