30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Levent Sinopta-(Levent Türkiyeyi Geziyorum 6)-Mustafa Orakçı-Timaş Yayınları

  • Barkod: 9786050836950
  • Marka: Timaş Çocuk
  • Kategori:
  • Stok: 11
Arka kapak

Levent, yaramaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla eğlenceli, heyecanlı bilgi dolu geziler yapmaya devam ediyor. Her bir kitapta o şehrin doğal güzellikleri, tarihî  dokusu, kültürel zenginlikleri birbirinden komik maceralar eşliğinde anlatılıyor. Levent'in her bir kitapta yaşadığı maceraları okurlar çok sevecekler ve Levent eşliğinde gezmeye devam edecekler. Bu kez istikâmet; Sinop!

Editörün görüşü
Levent Türkiye'yi Geziyorum serisinde Levent ve tayfası, Türkiye'yi keşfe çıkıyor. Her kitapta o şehre ait doğal güzellikler, tarihî geçmiş, öne çıkan yerler; kimi zaman komik, kimi zaman duygulu maceralar eşliğinde anlatılıyor. Tayfa ziyaret ettiği her şehirde, o şehre ait önemli yerleri geziyor, görüyor ve öğreniyor. Hem ülkemizin doğal ve kültürel güzelliklerini öğreniyorlar hem de millî kültür ve bilinç ediniyorlar. Aynı zamanda heyecanlı maceralar yaşıyor, çok mu çok güldürüyorlar.
En önemli cümle
– Arkadaşlar, şimdi birlikte bir cezaevi ziyaret edeceğiz. Sanırım şimdiye kadar ülkemizin pek çok yerine gittik. Onlarca şehir dolaştık. Yüzlerce farklı yapı gördük ama ilk defa bir cezaevi ziyaret ediyoruz. Burası ülkemizin en çok bilinen cezaevidir. Bu cezaevi, biraz önce gezdiğimiz kaleye dâhil. Tersane olarak da kullanılmış. Mert, öğretmenimize döndü: -Öğretmenim, kötü davrananları cezaevine, ters davrananları da tersaneyi mi kapatıyorlarmış?
Bu kitap neden önemli
Levent Türkiye'yi Geziyorum serisinde Levent ve tayfası, Türkiye'yi keşfe çıkıyor. Her kitapta o şehre ait doğal güzellikler, tarihî geçmiş, öne çıkan yerler; kimi zaman komik, kimi zaman duygulu maceralar eşliğinde anlatılıyor. Çocuklar bu kitaplarla kazanımlar elde ediyorlar. • Yeni kavramlar ile söz varlığı gelişir. • Genel kültürü gelişir. • Okuma kültürü edinir ve sosyal yönden gelişir. • Düşünsel becerileri gelişir. • Tarihe ve doğal güzelliklere ilgisi artar.
Levent ve Tayfası, bu kez Türkiye'yi geziyor! Sinop, onları bekliyor...
MarkaTimaş Çocuk
KitaplıkÇocuk Kitaplığı
DizilerLevent Türkiye'yi Geziyorum - 6
Sayfa / Ebat : 96s. / 12,5x19,5
İlk ve Son Baskı : Mart’21 / Ağustos’24
Baskı Sayısı : 5
ISBN : 978-605-08-3695-0
Barkod : 9786050836950

 

Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Kargo şubesine göre 1-3 gün içerisinde teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.


30.000 TL üstü siparişleriniz Yurt İçi Kargo veya Kargo Kar  ile ücretsiz olarak gönderilir. Bu tutar altındaki siparişleriniz alıcı ödemeli olarak gönderilmektedir.

Kargo Kar  Adana, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Osmaniye, Çorum, Bursa, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Kocaeli, Samsun ve Şanlıurfa illerinin belirli bölgelerinde hizmet vermektedir.

Başkent Kitap Sevkiyat Ankara'da Sincan, Eryaman, Etimesgut ve Batıkent bölgeleri için aktif durumdadır. 1.000 TL üstü siparişlerde ücretsiz olarak teslimat gerçekleştirilir. 
 
Depo Teslim siparişlerinizi ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ 657.CADDE NO:9/A DIŞKAPI ALTINDAĞ / ANKARA adresimizden teslim alabilirsiniz. 


 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...