30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 30.000 TL ve Üstü Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Patlak Zeka Cemcan Erkenlik Operasyonu - Birsen Ekim Özen - Timaş Çocuk

  • Barkod: 9786256581111
  • Marka: Timaş Çocuk
  • Kategori:
  • Stok: 9

Sırtımda çürüyen kamçı izlerine inat 
Tırnak uçlarımla tutunurdum hayata 
Hırçın atlar gibi koşuşurdum 
Ağrısı bilinmeyen ıssız toprakların 
Küspe saçılmış baharlarında 
Tükenmez sanırdım ömrün nefesini 
Hayata sıkışırken yaralar 
Yamalı dikişlerin boşluğuna karıştırıp
 
Dişlerimle sıkardım Yarım kalmış beyaz düşleri
Öylesine değildi yaşanan hiçbir şey Bir tebessüm kaç ömre değer Bu gidiş ayrılığın vicdansız seferi Boşluğun nedeninde değil Nedenin boşluğunda saklı herşey Bu adresi olmayan zahmetli kayboluş Sınırı bulunmayan kasvetli yokluk Ve sonsuzluğa uzanan heybetli kalabalık Tüm kargaşaları alıp sırtıma Kendimden kurtulmak istiyorum Çünkü kusursuz olmalı bu yalnızlık

Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Kargo şubesine göre 1-3 gün içerisinde teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.


30.000 TL üstü siparişleriniz Yurt İçi Kargo veya Kargo Kar  ile ücretsiz olarak gönderilir. Bu tutar altındaki siparişleriniz alıcı ödemeli olarak gönderilmektedir.

Kargo Kar  Adana, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Osmaniye, Çorum, Bursa, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Kocaeli, Samsun ve Şanlıurfa illerinin belirli bölgelerinde hizmet vermektedir.

Başkent Kitap Sevkiyat Ankara'da Sincan, Eryaman, Etimesgut ve Batıkent bölgeleri için aktif durumdadır. 1.000 TL üstü siparişlerde ücretsiz olarak teslimat gerçekleştirilir. 
 
Depo Teslim siparişlerinizi ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ 657.CADDE NO:9/A DIŞKAPI ALTINDAĞ / ANKARA adresimizden teslim alabilirsiniz. 


 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...